Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2023.10.10. 14:47

Álca

A híres Nobel-díjas tudóst - akinek ráadásul két Nobel-díja is van: egyet fizikából kapott, majd öt évre rá egy másikat biológiából - meghívják az Oscar-díj átadó ünnepségre, mint meglepetés díszvendéget. Az alapötlet az, hogy senki sem tudhat arról, hogy a világ jelenleg egyik legelismertebb tudósa is jelen van az ünnepségen, hanem álszakállat viselve és elmaszkírozva beül majd a közönség közé és a műsorvezetők kihívják, mintha spontán történne a dolog, hogy a legjelentősebb Oscar-díjat adja át egy random néző, erre ő kimegy, mond egy pazar beszédet és amíg a közönség ámul, leveszi az álszakállat és vélhetően mindenki álló tapsban fog kitörni, felismervén a géniuszt.
A tudós benne van a dologban, a sminkesek felkészítik. Kap egy rejtett fülhallgatót, amin keresztül észrevétlenül beszélni tudnak hozzá a szervezők. A biztonság kedvéért, nehogy valaki mégis felismerje és ezzel tökre menjen a meglepetés, azt tanácsolják neki, hogy próbáljon meg úgy beszélni, mint egy átlagos, kevésbé iskolázott, egyszerű ember, ne pedig úgy, mint a világ egyik legnagyobb tudású zsenije. A tudós bólint és elindul a bejárat felé, kezében tartva viszi a szerszámos ládát, másik vállán egy kábelköteget. A bejáratnál észreveszi az őt méregető embereket és a biztonsági őröket, ezért így szól, jó hangosan:

- Ó, hogy az a jó kurva Isten baszná meg azt a kibaszott világot! Hogy a rák egye ki a belit az összes geci kutyának,  aki ezt a fos melót kitalálta nekem, annak! Hát a faszom beleverem mán az ilyen tetves, rohadt életbe!
Kérdezi tőle a döbbent biztonsági ember, hogy kit keres és mi a probléma...
- Mi, mi, a retkes faszom, az! Az a probléma, baszd meg! Az, hogy a létrát meg nem hoztam... !

Ekkor szólnak neki a fülhallgatón keresztül, hogy nem így gondolták, félő, hogy túljátssza a szerepét és feltűnést kelt, csak arra gondoltak, hogy ne használjon szakszavakat, amikből kiderülhet, hogy ki ő valójában.
- Oh, pardon... - szól a tudós és csendben lépked tovább a nézőtér felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5318231917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása