Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

- Meséltem már azt a viccet, amikor egy ember egyszerre egy csomó egeret csatlakoztatott a számítógépéhez?
- Amikor a gyerekek veszekedtek rajta és egyiknek sem engedte végül az egérhasználatot, hanem csak ő használhatta?
- Igen.
- Igen, azt már tetszett mesélni.
- Na, nem baj. Elmondom újra. Na, szóval: egy embernek volt három gyereke, mindháromnak egy-egy barátja, sőt, az egyiknek kettő. Ez összesen három meg négy az hét gyerek! Meg az ember. Ja, mert hogy az volt a gond, hogy a gyerekek összevesztek azon, hogy ki mozgassa a számítógép egeret. Az ember vett egy nyolc portos USB HUB-ot, tudod, ilyen USB elosztót, hogy bedugod a gépbe, nem a mosógépbe, hehehe, hanem a számítógépbe, mert gép-gép, az igaz, de nem mindegy, hogy mosógép vagy számítógép. Na, bedugod a gépbe, a számítógépbe és akkor egy USB helyett van nyolc. És azután az ember beledugott nyolc vezetékes egeret. Ugyanabba a számítógépbe. Az elosztó segítségével. Így minden gyereknek lett saját egere, plusz az embernek is. Elkezdték mozgatni, de mindegyik másfelé. Gondolhatod, szuperponálódott a sok egér mozgásvektora, abból valami eredő mozgás kijött ugyan, de nem sok értelme volt, ráadásul össze-vissza kattintottak is a gombokkal. A gyerekek először csak kiabáltak, aztán például Lacika meghúzta Irénke haját. ...Ja, nem. Irénke húzta meg Katika haját. Igen. Így volt. Mert a lányok inkább hajat húznak a fiúk inkább ököllel ütnek. Valahogy le kellene szoktatni őket az agresszióról. Az ember meg megunta és megtiltotta a gyerekeknek, hogy az egerekhez nyúljanak. Csak ő használhatta. Ott volt a HUB és a nyolc vezetékes egér, és egyedül ő használta, senki más. Még váltogatta is, hogy mikor melyiket használja. A gyerekek meg sírtak. Hát nem volt valami vidám a délelőtt. Azután a gyerekek megunták, elmenetek, de az ember is megunta, kikapcsolta a gépet. Hát, ez volt a vicc, itt a vége!
- Ha-ha-ha, ez nagyon jó volt. Már sokszor hallottam, már sokszor el tetszett mesélni nekem, de mindig jót nevetek rajta!
- Te legalább érted a viccet, tessék, itt egy kis csoki.
- Köszönöm szépen!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr118197687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása