Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A romantikus, szeretethiányos fiatalember nézegeti a társkereső hirdetéseket és nagy örömmel tölti el, amikor a következő ismerkedő szöveget olvassa: "Bújós lány, hasonló igényű fiút keres!"

Fel is veszi a nővel a kapcsolatot és megbeszélnek egy találkozót. A nő ragaszkodik hozzá, hogy egy erdőben találkozzanak, még meg is jegyzi a nő, hogy gondolja, a férfi is örül ennek.

Végül kiderül, hogy a nő megszállottan szeret elbújni, volt már, hogy napokig, hetekig keresték és amikor már azt hitték, hogy elrabolták vagy meghalt, akkor hirtelen "Bú!" és "Bakk!" kiáltásokkal előjött és kegyetlenül röhögött rajta, hogy mennyire megijedtek és meglepődtek a többiek. Hát így értette azt, hogy ő bújós lány! Máskülönben egy érzéketlen, pokróc csaj volt és már az első randin megfenyegette a fiatalembert, hogy ha nem tud úgy elbújni, hogy ne találja meg tíz percen belül, akkor ezzel a baltával fogja agyonbaszni, ni - és megmutatta a hátizsákját: valóban csak egy balta volt benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2818190687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása