Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dénest meghívják az egyik kolléganőjének a születésnapjára. Dénes megpróbál mindenkin túltenni: amikor megtudja, hogy az egyik kolléga tortát fog vinni, ő is készíttet tortát, de kétszer akkorát!, amikor hírét veszi, hogy valaki 31 szál virágból álló csokrot akar adni a 31 éves ünnepeltnek, ő 33 szál virágot visz és rá is íratja a szalagra, hogy "31+2"!, a hír hallatán, miszerint az egyik vendég saját készítésű marhapörköltet fog vinni, ő bográcsban készült marhapörköltet visz, császárszalonna darabokkal.

Az ünnepelt csaj nem is igazán érti, mi ez a felhajtás, nem tudja, hogy ez nem róla szól, hanem arról, hogy Dénes, a többiekkel rivalizálva, megpróbál mindenben a legjobb lenni, olyan áron is, hogy az ötleteiket ellopva tönkreteszi a meglepetéseiket. Nem úgy a többiek! Ők értik, miről van szó, nagyon is értik, és mivel irigyek Dénes sikereire, a buli után elkapják a kapatosan hazafelé tartó Dénest, jól megverik és egy ollóval lenyírják a szakállát.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4318151864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása