Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2018.11.11. 06:00

Magyaros kaja

Egy férfi húsz év külföldön élés után, Karácsony előtt, visszatér Magyarországra. Bemegy egy közepes, hagyományos étterembe, mert régi vágya, hogy végre magyaros, sertés tarját egyen és mindezt egy hosszúlépéssel (fehérbor szódával) öblítse le, mint annak idején, mert ahol eddig élt, ott egyáltalán nem lehetett magyaros ételeket kapni.
Mondja is a pincérnek, hogy egy tarját és egy hosszút kér. Kérdezi a pincér, hogy együtt kéri vagy egymás után. Mondja a férfi, hogy hozza ki egyszerre. A pincér közli, hogy nem lehet helyben rendelni, hanem csak kiszállítással. Itt csak felveszik a WEB-es rendelést és majd a futár kiszállítja. A férfi csalódott, mert ebédelni akart, de mondja, hogy vacsoraidőre, este hatra legyen kiszállítva és megadja a címét. Jó, mondja a pincér, de az extra-gyors kiszállítás feláras lesz, összesen pont egymillió forint. A férfi nagyon meglepődik, tudta, hogy sok minden megdrágult, de álmában sem képzelte volna, hogy ilyen árak vannak Magyarországon. Mondja a pincér, hogy nem olcsó, de ezért az árért már ajándék, masnis díszcsomagolás is jár. Kell a fenének a díszcsomagolás - morog a férfi és bosszúsan fizet. Mérgében elmegy és járkál Budapest utcáin. Mire hazaér, már elmúlt hat óra, el is felejtette az egészet, eszébe sem jut a rendelés. Így aztán nagyon meglepődik, amikor a szobájába lépve egy karácsonyfa áll a szobájában, alatta pedig egy-egy piros szalaggal a derekukon átkötve Tarja Turunen és Hosszú Katinka.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3314360127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása