Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy kismama otthon felháborodottan olvasgat kommenteket arról, hogy egyes emberek szerint a szülésnél készült képeket nem volna ildomos megosztani előzetes figyelmeztetés nélkül; valamint arról, hogy egyesek betiltanák az utcán szoptatást. Úgy dönt, hogy leszámol ezekkel az emberekkel, ha egyszer az útjába akadnak, és már előre várja is hogy ez megtörténjen – elébe megy az eseményeknek. Fogja a saját gyerekét, kölcsönkéri a szomszéd kisbabáját is, és lesétál a Duna Plázába, ahol megáll középen, kihívóan előveszi a csecseit, és elkezdi szoptatni a két babát. Miközben ezt teszi, körbe-körbe forog kihívóan, keresi a tekinteteket, van-e olyan, aki kicsit is rosszallóan nézi, és amikor ilyet lát, hangosan odakiáltja:
-Mi van?! Ti is így szoptatok! Ez teljesen természetes!!! (A végét már üvölti)
Az emberek igyekeznek tudomást sem venni róla, ami kicsit felháborítja, ezért meztelenre vetkőzve folytatja a cselekedetet, és közben üvölti:
-Ez teljesen természetes!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr755581663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása