Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy férfi méltatlankodik az áruházban, a virágcserepes fémpolc előtt állva:
- Hát hülyék ezek?! Nincs ebben az országban már egyetlen épeszű ember sem?! Az egyik kitalálja, az összes többi meg átveszi?! Komolyan mondom, ez már teljes idiotizmus!
- Arról van szó ugyanis, hogy minden cserép ára 99 forintra végződik: 499, 1499, 999, 2199, 799, stb. Sokkal jobb lenne ha ehelyett ez lenne kiírva: 500, 1500, 1000, 2200, 800. És ráadásul még meg is magyarázza neki másnap az okoska kollégája, hogy ez így van jól, mert ha látja a vevő, hogy 1999 forint, akkor azt hiszi, hogy csak ezer forint, de ha 2000 forint lenne kiírva, akkor nem vennék meg, mert az már kétezer. Ezt ő is tudja, de pont azon van felháborodva, hogy ilyen idióta emberek vannak és mindenki hozzájuk alkalmazkodik. Nem jól van ez így, gondolja, ha lenne hová, elmenne innen a picsába, mert ez csak egy kis apróság, de van még vagy száz másik, és sok kicsi ebben az esetben valóban sokra megy, az ilyen bosszantó hülyeségek keserítik meg az emberek mindennapjait, alattomosan, mert elsőre fel sem tűnik, hogy mennyi nemnormális, nyomasztó szarság van az életben, gondolja.

Szólj hozzá!

Címkék: bolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5112674921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása