Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

- Hogy lehet megjegyezni annak a szónak az írási módját, hogy laparoszkóp? Mert lehetne laporoszkóp is vagy lapartoszkóp vagy lapariszkóp vagy lap-periszkóp, nem?
- Volt két áruház egymás mellett, mind a kettő coop áruház volt. Az egyiknek szép, cseréptetős fedele volt, a másiknak lapos, vasbeton teteje. A cseréptetősben friss és jó minőségű áruk voltak, a betontetősben nem. A cseréptetősben kedvesek és barátságosak voltak az eladók, a betontetősben gorombák és bunkók. Mindennek a tetejébe a betontetős coop-ban minden drágább volt. Ezután, ha valaki, idegen, megkérdezte, melyik coop-ba érdemes bemenni és melyiket érdemes elkerülni, én mindig azt mondtam: a tetőt nézd: cserép a jó coop és lap a rossz coop. Érted: lap-a-rossz-kóp azaz laparoszkóp. Ugyanígy kell ejteni azt is, amit kérdeztél az elején.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8517785340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása