Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csaba bácsi hülyeségnek tartja, hogy az élelmiszereken fel van tüntetve a kcal tápérték mellett a kJ tápérték is, holott a kettő között lineáris az összefüggés, azaz egyetlen szorzókonstanssal átszámítható az egyikből a másikba az érték, azaz semmiféle többletinformációt nem hordoz a kJ (kiló Joule), viszont zavaró, mert feleslegesen sok szám van az élelmiszeren. Akit nem érdekel az étel tápértéke, az úgysem nézi, akit viszont érdekel, mert mondjuk kalóriaszámlálásos diétát tart, annak számára csak zavaró a kJ-ban megadott érték, mert minden ember úgyis csak a kcal értékeket nézi. Akkor meg miért írják rá a kJ értéket, amikor senkinek sincs rá szüksége és mindenkit zavar?! Tele van az élet ilyen felesleges, értelmetlen hülyeségekkel!

Ezért Csaba bácsi bemegy a boltba és széttépi a csomagolást. Nem egyet, hanem tízes nagyságrendben! A vásárlók döbbenten és elítélő tekintettel nézik, de senki sem mer szólni, mert Csaba bácsi nem kispályás, ekkor odalép a helyi biztonsági őr: Jean-Claude Van Damme és fenyegetően többször a levegőbe rúg. Csaba bácsi meglepődik, hogy mit keres a helyi boltban a neves akciósztár, de nem ijed meg, mert tudja, hogy JKVD csakis és kizárólag jobb lábbal bír rúgni, ezért odalép JKVD bal oldalára és nyom neki egy sallert és egy tockost, amit ő nem bír védeni és ellentámadni sem. JKVD elpityeredik és elfut, ki az üzletből, keresztül a parkolón. Csaba bácsi folytathatja a zacskók tépkedését.

(Aki nem hiszi el a viccben leírt tényt, nézzen meg pár JKVD filmet vagy bemutatót és majd rájön.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7715223928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása