Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy harminc éves fiatalember nem tudja, mit tegyen, hogy népszerű humorista váljék belőle. Mert a tizenéveseket nem tudja megszólítani, az 50-60 éves korosztályt úgyszintén, a saját korosztályával sem találja meg a közös hangot. Bálint bácsi ezt tanácsolja neki:
- Értem én, mi a bajod. Egy béna, balfasz, sótlan, humortalan ember vagy, akinek nincsenek jó gondolatai, mégis abból akarsz sikert kovácsolni, hogy olyanná kívánsz válni, amilyen jelen pillanatban még nem vagy. Holnap menj be az óvodába és áss éjszaka hat darab vizesárkot, de víz ne legyen benne. Napközben mondd azt a gyerekeknek, hogy játszanak az árkokban: mászkáljanak benne, mint ha barlangászok lennének, vagy ugrálják át, bújjanak el bennük, stb. A variációk száma szinte végtelen. Azután következő éjszaka temesd be az árkokat és következő nap ezzel a szöveggel menj be az óvodába: ˝És most, gyerekek, kezdődjék a játék hat árok nélkül!˝
- És ezen ki fog nevetni? - kérdezi a fiatalember.
- Hát én! - feleli Bálint bácsi és úgy meglöki a fiatalembert, hogy az elesik, miközben ő, Bálint bácsi, fingik!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr808159128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása