Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A huszonéves fiatal fiúk komoly gondban vannak, ha humorosat kell mondaniuk vagy ha a társaság középpontjába kívánnak kerülni, ugyanis a többi fiatal folytonosan a mobiltelefonjával, tabletjével, laptopjával van elfoglalva, emiatt nehéz olyan dolgot tenni vagy mondani, ami rájuk irányíthatná a tartós figyelmet. Erre létezik megoldás! Ugyanazt kell tenniük, amit az 1980-as években! Humoros, Glázser Bozsó verseket kell kitalálni és azokat elmondani. Ez Antal Imrének is bevált! Azaz ki kell találniuk humoros verseket és azt kell mondaniuk, úgy, mintha azokat Glázser Bozsó írta volna. Például:

Glázser Bozsó: Rettenet a paplan alatt

Hazamegy a férj részegen és
Már bújna az ágyba...
De benéz a paplan alá,
Nincs-e ott az anyósa.

A siker garantált! Néhány ehhez hasonló verset elmondva (mondjuk hetente egyet-egyet) pár hónap alatt a város legismertebb emberévé válhat a fiatal, innen pedig bármi megvalósítható: lehet polgármester, lehet a nők bálványa, vagy ami jól esik neki, mert humor egyenlő népszerűség és népszerűség egyenlő hatalom!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr927596570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása