Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A gazdag vállalkozó udvarol a nagyon szép, de szegényesen élő lánynak. A randin hívja a lányt, hogy menjenek el együtt az IKEA-ba és nézzenek ki szép bútorokat. Mondja a lány, hogy nem megy, mert nagyon kell spórolnia. Így szól a vállalkozó:
- Nézd, baby, én meglehetősen tehetős ember vagyok, és ami az enyém, az a tiéd is. Úgyhogy ne törődj a pénzzel, költs nyugodtan.
A lány megköszöni és csillogó szemmel berohan a szobába. Eltelik egy óra, de még mindig bent van. A vállalkozó nem érti, mi tart ilyen sokáig, ezért benyit. Hát látja, hogy a lány - mint valami tyúk - ül egy tucat tojáson és közben kotkodál. Mert a lány így értette azt, hogy költhet nyugodtan, és várta, hogy egyszer csak majd kikelnek a tojások.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr506419093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása