Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Miközben a nyugdíjasok utaztak az erre a célra létesített, közvetlen Békemenet-buszjáraton, a hosszú út monotonitását legyőzendő, egymást lelkesítő és feltüzelő énekeket énekeltek a Nagy Vezető dicsőítésére, így:

Egy busz Orkja van.
Három hite van:
Az első a Putyin-hit,
A második csődbe visz,
A harmadik, hogy a vagyon,
Őt illeti meg, de nagyon.
De én nem bánom!
Ő a királyom!

És néztek egymásra: dicsőségesen, felsőbbrendűségük tudatában, az egyetlen igazság birtokosaként, büszkén. Nem zavarta őket a húgyszag, hiszen hallották a Nagy Vezető hívószavát, amire ők, a hatalom őrzői, megindultak és emelt fejjel, szélesen-, megvetően mosolyogva, egy sokkal nagyobb célért, egy minden felett álló eszméért harcolnak, hogy majd egykoron a Nagy Vezető legyen a világ ura, övé legyen a Föld teljes vagyona, sőt, maga a Föld is az ő tulajdonába kerüljön, és azután az idők végezetéig ő dönthessen arról, ki maradjon életben és ki hulljon alá az enyészetbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3118422065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása