Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Füles mackó című mese a kezdetek kezdetén félig felvételről és félig élőben ment: maga a bábfilm adott volt, azt vászonra vetítették és azt közvetítette a TV kamera (hiszen akkor még nem volt videómagnó a rögzítésre, csak így lehetett megoldani), míg a hangot élőben mondták rá a hangot adó színészek. A rendező nyugodt volt, hiszen többször is elpróbálták a teljes mesét, mire adásba került. Annál jobban meglepődött, amikor a mese betétdalát éneklő férfi ezt énekelte kissé remegő és elcsukló hangon:

"Kátyús Papa mond most néktek
Szép meséket, gyerekek..."

A rendező dühösen rohant át a hangstúdióba, el sem tudta képzelni, hogy keverhették össze a Füles Mackó és Kátyús Papa szavakat... Legnagyobb meglepetésére egy idősödő férfit látott, amint disznóölő kést szorított a szinkronszínész nyakához. Amint észrevette a rendezőt, rákiáltott:

- Én Kátyús Mihály vagyok! És ha ez az ember itten nem azt énekli, hogy "Kátyús Papa", hát istenemre mondom, elvágom a nyakát, de a többiekét is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7018240029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása