Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Általában minden nagyobb lakótelep életében előfordul, hogy bizonyos gyakorisággal odaköltözik egy antiszociális ember, aki fittyet hányva a többiekre, képes szombat reggel hét órakor ütvefúróval fúrni a betont vagy hétköznap, hajnal 2-kor az üvöltöző, tök részeg haverjaival zenés-táncos bulit tartani a lakásban, esetleg elképesztő bűzt fenntartani a lakásában, ami elárasztja a teljes lépcsőházat, vagy éjszaka, részegen veszekedni, üvöltözni a világgal. Ezek, sajnos, szinte már megszokott dolgok. Viszont a közelmúltban olyan eset történt, ami még a legnyugodtabb és legtoleránsabb emberekből is indulatokat váltottak ki:
Gábor bácsi vett egy nagyon hangos, nagy teljesítményű, D-osztályú hangerősítőt és hozzá méretes hangdobozokat. Ezután lejátszásra állította a hangeszközét és Gryllus Vilmos - Harkály kopogat című számát végtelenítve, teljes hangerőn hallgatta megszakítás nélkül, napokon át. Először a lakóközösség ki akarta kapcsolni a feszültséget a villanyóránál, de Gábor bácsi ravasz szakember volt: beszerzett egy szünetmentes tápegységet és egy aggregátot, így semmire sem mentek az áramtalanítással. Végül a kommandósok a lakásba törve a földre gyűrték Gábor bácsit és kikapcsolták a hangerősítőt. Gábor bácsi még ekkor is a
"Harkály kopogat!, Harkály kopogat!, Harkály kopogat!, ..." mondatot üvöltötte, eltorzult fejjel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3218201487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása