Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nyugdíjas házaspárból a mama elhatározza, hogy ma este főtt tojást esznek vacsorára. Megkérdezi a férjét, hogy jó lesz-e neki, de az csak megszokásból válaszol, hogy igen, de valójában oda sem figyel. Mikor elkészül a tojás és ehető hőmérsékletűre hűl, a mama a konyhából bekiabál a szobába a papának, hogy jöhet enni. Emez oda se figyel, mert néz valamit a TV-ben. Eltelik félóra, a mama már tök ideges, hogy ő mindig csak főz, most, takarít, a férjét meg még az sem érdekli, hogy megegye a már elkészített ételt. Mérgesen feltépi a szobaajtót és csípőre tett kézzel megáll az ajtóban:
- Papa, most aztán gyere és edd már meg a tojásodat! Már így is teljesen kihűlt!
- De én azt nem szeretném... - motyogja az öregember zavartan.
- Na, most már aztán elég legyen, vén hülye, direkt neked csináltam! Nem fogok én könyörögni: öt perced van rá, hogy megedd, különben kitöröm a nyakadat, te szarházi! - ezzel becsapja maga mögött az ajtót.
Az idős ember mérlegelni kezd: ő 57 kg, a felesége 130. Neki el van meszesedve minden ízülete, a felesége fiatalabb tíz évvel és sokkal jobb erőben van. Az eszébe sem jut, hogy csak viccből mondta ezt neki, mert érződött az asszony hangján, hogy nagyon mérges. Ezért a papa remegő kézzel és a fájdalomtól könnyes szemekkel kifejti a ráncos zacskójából a heregolyóit, késsel elvágja a nyúlványokat és megrágja, majd lenyeli őket.
Félreértette az "Edd már meg a tojásodat!" felszólítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3518124560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása