Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kevesen tudják, hogy a népszerű magyar rajzfilmsorozatból, a Mézga családból készült egy pilot epizód, amely azonban egyszer sem került adásba. A kultstáb befolyásos tagjainak azonban sikerült megszerezni, és az alábbiakban önzetlenül a nagyérdemű rendelkezésére is bocsátják:

Mézga Géza felhívja Öcsit:

– MZ/X, MZ/X, jelentkezz, jelentkezz!

– Kapcs ford, mi a faszt akarsz megint, te nyomorék?

– Pinát, öcsikém, pinát! – feleli csüggedten Mézga Géza. Az utóbbi időben ugyanis nem találta a keletnémet pornóújságjait, mert Aladár mindet elcsaklizta, hogy a Gulliverkliben tanulmányozza Blökivel. Ki sem mondta, máris kitörött az ablak, mert szokás szerint elfelejtette kinyitni. Legnagyobb meglepetésére azonban női nemiszerv helyett egy kerek, piros sapkát talál ott SS-felirattal.

– Öcsi bazdmeg, mi a picsa ez?

– Hogyhogy mi? PIros NÁci Tányérsapka!

(Mint az értő közönség számára kitűnik, a történetvezetés és a gegek jellege már akkor is hasonló volt a további részekhez, de a nyelvezet a későbbiekben némileg finomodott.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4718122506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása