Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2023.03.23. 01:00

A méhek tánca

A méhek táncát már több tudós próbálta megfejteni, mindeddig sikertelenül. Mármint azt tudjuk, hogy így kommunikálják egymásnak a méhek a tápláléklelőhelyeket, de konkrétan magukat a mozdulatokat nem sikerült lefordítani. Egészen mostanáig, mert egy zseniális tudósnak sikerült dekódolnia a hieroglifákat megszégyenítő kódrendszert. Ennek szemléltetésére készített is egy szinkronizált rövidfilmet. Ez lesz az idei tudományos világkonferencia szenzációja, sőt, akár Nobel-díj várományos is lehet. Hét lakat alatt őrzik tehát, ám a Kultvicc stábjának sikerült megszereznie az átiratot. Lássuk:

Méhecske 1: Kimész úgy sréhen balra, és akkor ott lesz 3 ilyen bazsarózsa színű mályvavirág fa, de még nem ott lesz, hanem balról a második-harmadik között átnézel, láthatod, ahogy a felkelő nap sugaránál megcsillan a vaddisznóhúgy a lapulevélen, rá van írva nagy betűkkel, hogy „NEKTÁR PLÁZA”. Na ott vettem akciósan ezeket a cuki kis hecsedlibimbókat, viszem is haza a mi nagy és bölcs Királynőnknek!

Méhecske 2: Faszom...

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6518065056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása