Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.


Az állatvédőnáci Fräulein-nak már régóta a bögyében vannak a bikaviadalok, ezért sokat gondolkodott rajta, milyen ütős megmozdulással lehetne rávenni a spanyolokat, hogy nagyra becsült, ám sokak szerint kegyetlen nemzeti szokásukat valami szelídebbre cseréljék. Ki is utazik hát, és minden bátorságát összeszedve jegyet vált egy ilyen rendezvényre, amely egy stadionban kerül megrendezésre. Kezdetét is veszi az esemény, elsőként a díszes ruhába öltözött matador és segédei vonulnak be. Az állatvédőnáci Fräulein-nak se kell több, berohan a küzdőtérre, és takonygolyókat fricskáz a matadorra és munkatársaira, akik persze nem értik a viselkedését, és kérdőn néznek rá. Mire az állatvédőnáci Fräulein:

– Bikaviadal helyett fikaviadalt! Pikadorok helyett fikadorokat!

A spanyolok persze nem értik a magyar szóviccet, meg különben se volt előre bejelentve a demonstráció, ezért kivezetik a zavartnak tűnő nőt, akinek még egy hosszas elmeorvosi vizsgálatot is végig kell csinálnia, amihez alig tudnak neki magyar tolmácsot keríteni. Végül kitoloncolják, és 10 évre kitiltják az ország területéről!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3418065042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása