Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az előzőekben leírt Petőfi vers végül 2 milliárd forintba került (ami 2000 millió forint, ha valaki nem tudná), mert a színész díja, a terembérlés, a díszlet, a személyzet, az utómunkák, stb. nem volt olcsó, összesen 3 millió forint volt, a maradék 1997 millió forint pedig szétosztásra került a három fideszes képviselő között, aki kitalálta a "Versel a Nemzet" néven futó ötletet. Igen ám, de még mielőtt adásba kerülhetett volna, véletlenül meglátta egy még magasabb beosztású fideszes, aki nagyon dühös lett. Így nyilatkozott:

A hagyományos nemi szerepek feloldását a libsik erőltetik, egy kereszténydemokrata párt éppen kihangsúlyozza azt, hiszen az apa férfi, az anya nő. Másrészt ha azért húzta ki a cenzor a konyhát, mert az pórias, akkor a jobbágy még annyira sem illik bele, sőt ez egyébként is cenzúrázandó, mert negatív felhangja van ránk nézve: az igaz, hogy mi jobbágynak és szükséges rossznak tartjuk a lakosságot a minden határon túli gazdagodásunkhoz, de ők is kellenek, hiszen az ő pénzüket vesszük el és mindig rájuk hivatkozunk, amikor pénzt kérünk az uniótól, ezért velük azt kell elhitetni, hogy ők, az állampolgárok, velünk azonos emberek és az ő érdekükben történik minden, még ha ez nagyon viccesen is hangzik így kimondva.

Tehát valami ilyesmi lenne az, ami NER-képes:

Befordultam én a hallba,
Rágyujtottam én a dalra...
Azaz csak rágyújtottam volna, oh,
Ha nem lenne ez a sok elhibázott brüsszeli szankció.

Végül ez került adásba. Természetesen a korrekció költsége picivel több, 3 és fél milliárd forintba került, de abban minden Fidesz tag egyetértett (hiszen egyhangúlag meg is szavazta), hogy az utolsó fillérig megérte.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3318019924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása