Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy nőt nagyon zavar, hogy az átlagosnál sápadtabb az arcbőre. (Ez egyébként fel sem tűnik senkinek, csak ő csinál belőle problémát.) Ezért kipróbál mindenféle szoláriumot, napozást, barnító krémet, de hosszú távon nem bír elérni semmiféle tartós, pozitív változást. Végül észrevesz egy reklámszöveget az egyik Facebook hírfolyamon: "Vegyen arcpirító berendezést! Nem olcsó, de rövid időn belül gyors és garantált a siker!"

Megveszi a készüléket, ami fél millió forintba kerül, és mivel a gyerekei kérlelik, hogy hadd lássák ők is, milyen lesz az arca és a férje is kíváncsi rá, ezért ki sem próbálja előre, hanem karácsony szentestéjére teszi a próbát, mert addigra több, közeli rokon is jelzi, hogy ők is szeretnék látni a készüléket működés közben. Eljön a nagy nap, a kis ketyerét a TV-re kell csatlakoztatni és megnyomni az "ON" gombot, miközben a TV előtt kell ülnie, törökülésben, szemben a képernyővel, attól 2-3 méter távolságra és folyamatosan a képernyő közepét kell nézni, megszakítás nélkül. A nő a TV-vel szemben ül, a többiek oldalról figyelik és megnyomja a bekapcsoló gombot. Ekkor egy visszaszámlálást lát tíztől egyig lefelé (mint a mozikban a filmkezdet előtt), majd megjelenik egy videó, amin az látható, amikor ő, egy hónappal korábban, a felettük lakó, hetven év feletti bácsinak a gombás heréjét nyalta, majd a szájába szívta a zacskót és azt mondta a bácsinak: "Szopikálok egyet, Nyuszi."
És valóban! A nő arca egészen piros lett!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5018012008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása