Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy gyárnak a kenyérpirítókat gyártó részlege felvesz egy embert, akinek az a feladata, hogy minél jobb reklámokkal népszerűsítse a gyár termékeit. Igen ám, de ez az ember buta, mint a föld, semmi érzéke nincs ahhoz, ami a feladata. (Azért vették fel, kényszerből, mert a helyi, fideszes polgármesternek az unokaöccse és nem mertek neki nemet mondani.) Ez az ember hall egy karácsonyi éneket:

"Irul-pirul Mária, Mária
Boldogságos kismama"

Ez egy Koncz Zsuzsa dal, amit Varga Miklósék előadásában hallott és egyből megtetszett neki, hiszen némi módosítás után kiváló reklámszlogen lehet az ő kenyérpirítójukhoz is. Hosszas agymunka után megszületik a végeredmény:

"Irul-pirul a kenyér, a kenyér
Boldogságos kismama."

Az embernek természetesen fogalma sincs a rímek szerepéről és még egy ilyen, egyszerű szögben sem látja át az összefüggést. Mivel ez a két sor több hónapos munka volt, ez a gyárnak öt és fél millió forintjába kerül, de inkább kifizetik és még egy év végi jutalommal meg is köszönik az értékes munkát, mint hogy esetlegesen rájuk küldjék valami hamis váddal a Fidesz mészárosait: a NAV-ot vagy a Számvevőszéket.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1618011976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása