Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.12.03. 01:00

Az ünnepség

Csapó Csaba 51 éves, ezért összeül a rokoni és a baráti tanács, hogy együtt döntsék el, mit kapjon erre a jeles alkalomra. Tudják, hogy az ajándék értéke mindegy, mert ő maga tele van pénzzel, semmi olyat nem tudnának venni, amire szüksége lenne, de még nincs neki. Az életben már mindenhol járt, ahol érdemes volt, mindent látott, minden jót átélt, ezért különféle programokat sem érdemes szervezni neki. Az egészsége kiváló, így nem érdekli őt az egészséget javító kezelések sokasága. Végül arra a következtetésre jutnak, hogy mivel éles eszű és a humora is kiváló, készíttetnek neki egy retró légycsapót (fagyéllel és gumicsizmából kivágott, kör alakú csapófelülettel), azzal a felirattal, hogy "még 51", amiből rá fog jönni, hogy ez azt jelenti, hogy "Légy Csapó még 51 évig", ami szellemes, jópofa és jókívánság is egyben.
Igen ám, de mire eljön az ajándékozás, az ajándékot átadó, izmos férfi annyira kapatossá válik, hogy elfelejti, miért is gyűltek össze, kit ünnepelnek és mi az egésznek a célja, és amikor kezébe nyomják a légycsapót, suhint vele kettőt és akkorát rábasz Csaba kopaszodó fejére a légycsapó fa nyelével, hogy az ünnepelt agyrázkódást kap és dől a vér az elrepedt fejbőrén keresztül. A többi, szintén tök részeg ember pedig röhög, mert azt hiszik, ez is a humor része és csak meg van rendezve az egész.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4917989180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása