Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A következő tréfa azért szenzációs, mert mind a szakmai, mind a magánéletünkben zajos sikert arathatunk vele. Nézzük elsőként a privát jellegű felhasználást:
Hívjuk fel telefonon (Messengeren, Whatsappon stb.) valamelyik barátunkat, és mondjuk ezt neki:
– Te, keresett a Dia.
– Milyen Dia?
– A pocskondia!

Különösen nagyot szól a vicc, ha ez az ismerősünk egy olyan férfi, aki nem túl népszerű a hölgyek körében, esetleg már túl van a negyvenen, de még mindig szűz, és az anyjával él.
Munkahelyünkön pedig többek között akkor kamatoztathatjuk ezt a poént, ha valamelyik kollégánk prezentációt tart. Ekkor hívjuk fel a figyelmét:
– Te, hiányzik egy dia!
– Milyen dia?
– A pocskondia!

Különösen nagyot szól a vicc, ha ez a kolléga egy kimondottan szorongó, perfekcionista, lámpalázas típus. Egy kis nevetés hatására bizonyára oldottabban folytatja majd a prezentációt. Ha pedig felettesünk is jelen van a megbeszélésen, a fenti vidám kis intermezzót garantáltan figyelembe fogja venni, ha az előléptetésünkön gondolkodik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8017964562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása