Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.10.21. 01:00

Ady és kora

Ligetvágó Jenő bácsi egy antikváriumból megrendelte az "Ady és kora" című könyvet, remélve, hogy ezáltal még többet megtudhat kedvenc költőjéről. A könyv ígéretesnek tűnt, mert ötszáz oldalas és még akkor írták, amikor adtak az igényes és valós tartalmakra. Annál jobban meglepődött, amikor a könyv első lapját olvasva ezt találta benne:

"Ady Endre idejében még nem létezett a belgiumi székhelyű Cora áruházlánc, ezért a költőt semmiféle lelki és érzelmi viszony nem fűzhette hozzá, a matematika nyelvén szólva a korreláció Ady és a Cora között nulla volt. Arról nincs tudomásunk, hogy a mai időkben a Cora kötődik-e bármilyen szállal Adyhoz, de gyanítható, hogy nem."

A könyv többi, négyszázkilencvenkilenc lapja üres volt, de írni vagy rajzolni sem lehetett rá, mert a lapokat nonfiguratív firka borította és kopottak, zsírosak voltak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5117957882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása