Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy, az öltözködésére igényes férfi a következő szöveget olvassa az utcai hirdetőtáblán:

"Óriási cipőválaszték a vásárcsarnokban!"

Na, ez kell nekem, gondolja, mert eddig nem igazán kényeztettek el a választékkal! El is megy a vásárcsarnokba, ahol összesen háromféle cipő kapható, hatalmas halmokba dobálva. Már ettől elmegy a kedve az egésztől, de feltűnik neki, hogy az ő lábméretére, ami negyvenegyes, nincs cipő, hanem van 48-as, 50-es, 54-es és 56-os. Sőt, egy 64-es méretű, már-már groteszk kinézetű is. Kérdezi az eladót, hogy mi ez, valami vicc? Erre az eladó megfogja a férfi fülét, elkezdi rángatni és mintha valami gyerek lenne, erősen barackot nyom a feje búbjára, majd két diót (a bütykeivel fejbe veri), miközben kiabál:

- Kisfiam, hát ennyire hülye vagy?! Eljössz az óriási cipők vásárába a nyomi kis testeddel és még reklamálsz, hogy nincs rád való cipő?! Na, szaladj gyorsan a kis lábaddal a barátaidhoz játszani, ne rontsd itt a levegőt, mert még a végén seggbe talállak rúgni az 54-es cipőtalpammal!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2017955942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása