Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 évesA belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy nő elgondolkodik azon, hogyan lehetséges az, hogy míg a magyar konyha szokványos köretei közül – úgymint rizs, tészta, krumpli – az első kettőből léteznek édes változatok is (pl. tejberizs/rizskoch, diós/mákos tészta stb.), a krumpliból nem. Igaz ugyan, hogy felhasználják szilvásgombóchoz, nudlihoz vagy esetleg fánkhoz, de felismerhető formában nem eszik édes változatban. A nő hatalmas piaci rést sejt itt, és mivel már régi álma volt, hogy nyisson egy strandbüfét, össze is állt a fejében a kép. A nyarat már a strandon köszöntötte takaros kis bódéjában, melyen az „Édes krumpli” felirat díszelgett. Csakhogy az emberek többsége benézte. 90%-ban azt hitték, a nő édesburgonya hasábot árul, amikor pedig eléjük tett egy adag sima mezei hasábburgonyát fahéjas porcukorral megszórva, sokan fanyalogva mondták vissza a rendelést.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.