Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.10.07. 01:00

Chopin-est

Józsi, a segédmunkás az ismerkedés kezdeti szakaszában jár egyetemista barátnőjével. Annyit már megtudott a lányról, hogy nagyon szereti Chopint. Elhatározza hát, hogy szerez neki egy kis meglepetést. A lány azért megkéri, hogy legalább valami apróságot áruljon el a programról, csak hogy tudja, hogyan öltözzön fel.
– Egész este sopen lesz, szivi! – Mondja sejtelmesen Józsi. A lány ennek megfelelően elegánsan felöltözik, hiszen azt gondolja, biztos a Zeneakadémiára, a MÜPA-ba vagy valami hasonló nívós helyre mennek. Meg is lepődik, amikor Józsi beállít hozzá egy videokazettával, 2 liter popcornnal, meg 2 liter kólával. Mint kiderült, a videokazettán a Nevem Sam-című film volt. Ugyanis Józsi még sosem hallott a neves zeneszerzőről, ezért azt hitte, barátnője bizonyára Sean Penn-re gondolt, csak ezeknek a puccos entellektüelleknek derogál rendesen kimondani a nevét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7317946240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása