Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.09.28. 18:00

Paprikazsemle

A híres és igényes ínyenc (akiről mindenki tudja, hogy csakis a legdrágább és legkiválóbb éttermek kínálatából és a legmagasabb minősítésű alapanyagokból hajlandó fogyasztani), egyszer lát egy hirdetést:

"Vegyen paprikazsemlét!
Kiváló minőség!
Ha igazán jót akar enni,
Akkor ezt kell venni:
P A P R I K A Z S E M L E!"

El is megy, de meg sem nézheti az árut, az eladó azt mondja, hogy a márka és miliő önmagáért beszél. Egy darab 180 ezer forint, két darab 360 ezer forint, három darab 540 ezer forint, illetve van lehetőség tíz darabos csomag vásárlására is, 1 800 000 Ft-ért, de ezt csak a legigényesebb és legkifinomultabb vásárlók vásárolják. Na, a híres ínyenc azonnal lecsap erre a tíz darabos ajánlatra. Kifizeti a pénzt és otthonába térve izgatottan várja a csomagot. Ugyanis az árut, annak finom kidolgozottsága miatt maga az eladó által megbízott szállítócég szállítja, nem bízzák a vevőre. A szállítás 200 ezer forint, így pont 2 millió forintba került a tíz darab paprikazsemle a szállítási díjjal együtt.

Amikor megkapja, csodálkozva látja, hogy leginkább a Tesco-zsemlére hasonlít, de valahogy még könnyebb. Beleharap, hát a zsemle belül üres, a külső burkolat pedig mindössze 3 mm vastag! Ezért paprika a neve, mert mint a paprika, ami felfújt bogyótermés, ez a zsemle is tök üres belül. Azt persze nem ismeri be, hogy csúnyán átverték és közönséges Tesco-zsemlét kapott, aminek előtte kivájták a belét, hanem azt mondja, hogy még életében nem evett ilyen finomat és mindenki jól tenné, ha kipróbálná, mert csodálatos gasztronómiai utazást okozott, és csak diszkrécióból nem árulhatja el az eladó elérhetőségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr10017939718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása