Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az egyik rendes feminista nagygyűlésre a nyelvtannáci Fräulein egy pohár tejföllel érkezik, melyet épp az imént vásárolt az Aldi áruházban. A tejtermék a Milfina márkanevet viseli, a nyelvtannáci Fräulein pedig ennek kapcsán a következő eszmefuttatást tárja elhivatott nőtársai elé:

– Véleményem szerint teljesen fölösleges az „ina” végződés ehhez a márkanévhez, hiszen a MILF-szó már eleve azt implikálja, hogy nőnemű egyedről van szó. Ezáltal a márkanév nemcsak terjengős, hanem még félreértésre is okot adhat, hiszen a vásárló azt hiheti, hogy van valami köze a horvát INA olajvállalathoz, megijedhet, hogy a tejföl esetleg kőolajszármazékot tartalmaz, ezért nem is vásárolja meg.

– Szót kérek! – így az interszekcionális femináci Fräulein. Honnan veszed kedves, hogy a MILF-szó már eleve nőnemű egyedet implikál? Hiszen lehet, hogy egy biológiai férfi érzi úgy, hogy valójában ő egy kívánatos, érett nő? Lehet ő a sima MILF. Aki pedig nemcsak kívánatos, érett nő, de emellett biológiailag menstruáló személy is, azt jelöli a Milfina.

– Nahát, erre nem is gondoltam! – rebegi a nyelvtannáci Fräulein hálától bepárásodott szemmel – Az együttgondolkodás által mindannyian gazdagodunk!

Majd ezek ketten hálásan összeborulnak.

– Milf pina! Reccsenti el magát az ablakon benéző perverz papi Parittya-Setét antalos hanghordozással.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1817931645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása