Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csaba bácsi elment egy budapesti koncertre, mint néző. Persze, csak közönséges, egyszerű jegyet vett és teljesen feltűnés nélkül ment be, mégis egyből észrevették:

A koncerten még a megjátszós picsák is előre megsüvegelték Csaba bácsit, a George Clooney-kinézetű pasikat lepattintották, a férfiak a közös ivás és a koccintás reményében előre megvették neki a hideg sört, a tömeg pedig szétvált, mint a Vörös-tenger. Amikor pedig netán koncert közben rájött a pisilés a Csaba bácsira, bárki szívesen ajánlja fel neki a betétdíjas poharát, nehogy 1 percre is kimaradjon a kiváló hangosítású koncertélményből. Amikor Csaba bácsi visszaadta a már telepisilt poharat, a pohár tulajdonosa hálálkodva megköszönte és úgy szorongatta a különös ereklyét, mint koldus a talált papírpénzt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9417904613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása