Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így szól a férfi a nőhöz:
- Nézd, tudom, hogy ez elsőre szokatlan és furcsa dolognak tűnik, de ha jól belegondolsz, inkább az a furcsa, hogy miért nem jutott ez már mindenki másnak is az eszébe... Annyi kellemetlen, idétlen és nem kívánt helyzetet eredményezhet az, ha szégyenlősségből vagy álszeméremből bujkálunk egymás elől, hogy jaj, csak meg ne lássam a melledet vagy te engem. Sokkal egyszerűbb, ha most megmutatjuk magunkat egymásnak, méghozzá a lehető legkínosabb helyzetben és ezek után, ha a jövőben látjuk egymást hiányos öltözékben, akkor már vagy csak nevetünk az egészen vagy tudomást sem veszünk róla. Úgyhogy figyelj, kezdem!

Ezzel a férfi letolja a nadrágját és a gatyáját bokáig, előre dől, fingik egy hosszút, majd WC papírral kitörli a fenekét, és az izzadt, szőrös fenekét a nő felé tartva, a papíron is mutatja a szarcsíkot neki, közben akkorákat böfög, hogy a lógó herezacskója megrázkódik. A nő értetlenül vegyes undorral nézi és így szól:
- Biztos szükség van erre, uram? Maga kijött a doktor úrtól, várja a zsibbasztó hatását, én pedig csak fogfehérítésre jöttem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3917900161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása