Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.08.20. 13:00

Malackaraj

Az esküvőszervező cégnél megcsörren a telefon. A szakács az, aki már nagyban készíti a lakodalmas fogásokat, de észrevette, hogy a megrendelt bőrös malackaraj nem érkezett meg. A főnök se rest, egyből kiadja az ukázt szőke asszisztensnőjének:

– Mucika, a Csákovicséknak SOS-be egy kis malackarajt hajtsál már fel, egy-kettő!

Mucika egyből intézkedik is. Hamarosan elérkezik a várva várt pillanat, az aranysárga tyúkhúsleves és Imre bácsi pohárköszöntője után itt az idő a főfogás felszolgálására. Azonban zavart csend támad.

– Mucika, hol az istenbe' van már az a malackaraj? – üvölti a főnök lilára vált fejjel.

– Pillanat, főnök, máris érkezik – válaszolja Mucika. Kiszalad a kapuhoz, kinyitja, és már tódulnak is be a tündéri kismalacok, koszorúval, illetve kis cilinderrel a fejükön, és masnival, illetve csokornyakkendővel a nyakukban.

A főnök természetesen agyvérzést kap, hiszen ő a húsfélére gondolt, Mucika pedig egy malacka-rajt intézett. Pedig még bőrös is volt a malackák raja, hiszen nem voltak megnyúzva. Hiába no, nem buta ez a Mucika, csak a főnök fogalmaz sokszor pongyolán, mert azt se tudja, hol áll a feje.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3917896023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása