Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy párhuzamos univerzumban Magyarországon már az 1950-es években elérhető az internet, az okoseszközök meg a közösségi oldalak, amelyek épp az aggasztó méreteket öltő járványos gyermekbénulástól hangosak. A nagy társadalmi nyomás hatására szovjet tudósoknak hamar sikerül is kifejleszteni ellene egy vakcinát, ám a népszerű szovjet közösségi oldalon hamar felüti a fejét a pánikkeltés, miszerint Hruscsov, aki minden szempontból Sztálin utódja, így próbálja leradírozni legfőbb riválisát, a magyar népet a térképről, hogy chipet ültet a gyermekekbe, amitől droidok lesznek, Nagy Imre pedig ehhez asszisztál, demér', a Rákosi jobbvót?
Ennek hatására sok szülő úgy dönt, nem adatja be csemetéjének a védőoltást. Ebben az univerzumban a hatvanakárhány év múlva kirobbant koronavírus-járvány idején sem sokkal jobbak a körülmények az egészsegügyben, például sok intézmény nincs kellően akadálymentesítve. Tiszta szerencse, hogy a legtöbb érintett, aki egész életében a gyermekbénulás utóhatásait viseli magán, amúgy se akar a mankójával meg a kerekesszékével ellátogatni ilyen helyekre, hogy beoltassa magát, mert nem akarják, hogy a gyíkemberek chipet ültessenek beléjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5117895999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása