Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyakran találkozhatunk a következő szöveggel, amikor régi idők idoljait, vezetőit, művelt embereit igyekeznek pozitív fényben bemutatni: "Korának egyik legműveltebb embere volt, hét nyelven beszélt, jártas volt a politikában, az udvari etikettben, a természettudományokban, stb..."

Nos, az egyik kislány is így jellemezte udvarlóját a szülei előtt:
- Anyukám, apukám, nyugodtan adjátok ránk az áldásotokat, mert ez a fiú nem akármilyen fiú: ő az egyik legműveltebb embere a saját korának.

Persze az értelmiségi szülők csak mosolyogtak, nem hitték el, de örültek neki, hogy legalább művelt a fiú és hogy a lányuk számára mégiscsak fontos értékkel bír a műveltség. Annál jobban ledöbbentek, amikor egy szem lányuk hazaállított egy kimondottan bunkó, buta, tahó, mocskos-szájú, primitív emberrel. Hát kiderült, hogy a Cora áruháznak volt az egyik legműveltebb embere, de még ott sem az egész áruháznak, hanem csak a kisegítő dolgozók között számított majdnem a legműveltebbnek, ami három emberről lévén szó, abszolút értelemben nem túl nagy teljesítmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4417893019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása