Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Köztudott, hogy annak idején a lovaskocsik elterjedésével a tudósok azt jósolták, hogy a városok előbb-utóbb belefulladnak a lószarba. Az embereken eluralkodott a rettegés. Különféle zöld mozgalmak alakultak, akik a velocipédet, illetve egy új, környezetbarát technológiát, a benzinmotoros automobilt népszerűsítették, ám a lovaskocsis lobbi rendre elkaszálta a kezdeményezéseiket.
Sokan még a növényi táplálékokról is lemondtak, és áttértek a lóhús-diétára, hogy azzal is csökkentsék a lovak számát, illetve a kevesebb rostfogyasztás révén legalább az emberi ürülék ne terhelje le annyira a csatornarendszert. Mások még a gyermekvállalásról is lemondtak, mert nem akarták, hogy gyermekeiknek pár évtizeden belül gondolával kelljen evezni a lószarban, ha ki kell menniük az utcára ügyet intézni.
Mint ma már tudjuk, az idő végül nem igazolta ezeket a félelmeket, mégis egész generációk élték le szorongásban az életüket, csak mert valakik odafent mondtak valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6617888301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása