Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy nő internetes társkereső oldalon keres párt magának. A profiloldalán meg lehet adni, milyen elvárásai vannak a jövendőbeliével szemben. Erre azt írja, lehetőleg magányos legyen a férfi, akárcsak ő, mert akkor két szerető szív fog egymásra találni, míg ha a férfi társasági ember (vagy ami még rosszabb, valami zűrös párkapcsolatban élő), akkor úgysem fog teljes odaadással rá koncentrálni, márpedig ő ezt igényli és szerencsés esetben viszonozná is.

Másnap már kap is egy üzenetet egy szimpatikus egyéntől, és meg is beszélnek egy randit egy belvárosi kávézóba. A nő kicsit előbb érkezik, így helyet foglal és rendel magának egy cappuccino-frappuccino-macchiato latte-mattét.

Egyszer csak egy fura alak lép oda hozzá, aki mindenféle ócska elektromos kacatot, drótozott kerítéskaput, madzagokat, autókerék belsőt, koszos szerszámokat cipel magával három óriási IKEA-szatyorban és büszkén nyújtja a koszos kezét a nőnek:
– Üdvözlöm, azt hiszem, Önnel beszéltünk meg itt mára egy találkozót. Fecó vagyok, és igen, ma is gányoltam! Sőt, aki ma gányol, az holnap is gányoljon, úgyhogy holnap is gányolni fogok, sőt, egész életemben gányos ember maradok, ezt akár veheti ígéretnek is, kiskegyed!
Majd dalra fakad, a népszerű 3+2 együttes egyik slágerét énekli elképesztően hangosan, miközben egy gumikalapáccsal üti az asztalt: - Rendes ember én már nem leszek, minden éjjel gááá-áá-áá gááányolni megyek!

Kiderült, hogy a férfi félreértette a "magányos” szó jelentését...

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8617859387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása