Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy belsőépítész forradalmi ötlettel áll elő. A lakás átadásakor a megbízó felfigyel rá, hogy a fürdőszobából hiányzik az angol WC, van viszont egy hosszú, vályúszerű képződmény, mellette egy padlóvázában különböző színű pávatollakkal. Kérdőre is vonja a belsőépítészt, aki így felel:

– Kéhemszépen, tekintettel a közelmúlt töhténéseire, úgy gondolom, pahadigmaváltásra van szükség. A pandémia miatt meglehetősen eltávolodtunk embehtáhsainktól, és a jelen fohhadalmi megoldás épp ezt hivatott ohvosolni. Hiszen gondoljunk csak bele: ha az egy közösségi tevékenység, amikoh az ételt bejuttatjuk a szehvezetünkbe, magyahán étkezünk, miéht ne lehetne annak kijuttatását is együtt végezni, akáhcsak az ókoi ómaiak? A pávatollaknak pedig az esztétikum mellett az a funkciója, hogy közmegegyezés szehint egy bizonyos színű pávatollal a hátsónkat töhölhetjük tisztáha, míg egy másik színűvel a szájunkon csalogathatjuk ki a finom falatokat, ha valamilyen okból meghiúsulna azok megemésztése.

A megbízó sokatmondóan bólogat. Rendkívül sznob ember lévén át is veszi a lakást, és elhatározza, hogy egy igazi VIP-orgia keretében avatja fel páratlan otthonát. Sajnos azonban a vendégek annyira lerészegednek, hogy senki nem figyel oda, melyik pávatollat mire is kellene használni, így az egész társaságon végigsöpör egy hányós-fosós vírus. A balul sikerült este emléke még sokáig kísért. Nem is lesz többet népszerű a megbízó a gazdag ismerősei körében.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7217849961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása