Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.06.30. 13:00

Hej, Vargáné

Egy óvódai ünnepségen a kicsik a „Hej Vargáné, káposztát főz” kezdetű népdalt éneklik. Épp hogy belekezdenek, amikor az igazgatónő felrohan a színpadra, és leállítja a produkciót:
– Sajnálattal közlöm, hogy a Gyermek- és Ifjúságvédelmi Hivatal épp most faxolta el az alábbi határozatot:
„Felhívjuk az összes magyarországi oktatási intézmény figyelmét, hogy a „Hej, Vargáné káposztát főz” kezdetű népdal éneklése a Gyermekvédelmi törvénybe ütközik, ezért tilos. Indoklás:

„Hej, Vargáné káposztát főz,
Kontya alá ütött a gőz,
Hányja-veti fakalánját,
Kinek adja Zsuzsa lányát?

– a „Vargáné” megnevezés egyértelműen a Varga Judit Miniszterasszonyt ért leszbikus vádakra utal. Ráadásul teljességgel értelmezhetetlen, hiszen Magyarország Alaptörvénye kimondja, hogy házasság csak egy férfi és egy nő között jöhet létre, három nő között nem.

Nem adja az más egyébnek:
Kara István őkelmének,
Még akkor neki ígérte,
Mikor bölcsőben rengette.

– E sorok egyértelműen gyermekkereskedelemre, valamint a Kaleta Gábor Nagykövet Urat ért, teljességgel megalapozatlan vádakra utalnak, hiszen a „Kara” és a „Kaleta” név első két betűje megegyezik. Emellett gúnyolódásnak tűnik, mintha direkt kigúnyolná a 18 éves, érett nő és a 78 éves fiatal demokrata szerelmét.

Nem ettem én ma egyebet,
Csak egy köcsög aludttejet.
Azt is csak úgy kalán nélkül,
Megélek én a lány nélkül.”

– úgy gondoljuk, nem igényel magyarázatot, hogy a rendkívül alpári „köcsög” szó miért nem gyermekfüleknek való. Mint ahogy az sem, hogy ezek után az „aludtej” mire utal, különösen annak fényében, hogy elfogyasztásához kanál nem szükséges. Továbbá az sem, hogy a betűk felcserélése ellenére a „kalán”, azaz „kanál” szó mire rímel. Ezek után már az is egyértelmű, miért nincsen szüksége fent nevezett Kara Istvánnak feleségre. Ilyen családellenes szólamoknak pedig nincs helye gyermekeink nevelésében.”

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8917849935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása