Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kevesen tudják, de Várkonyi Andrea kiskorában egyszer leesett a mászókáról az oviban, és beütötte a fejét a betonba. Az udvaron a többiek épp a Kis kece lányom-című népdalt énekelték nem messze tőle. Persze nekik fogalmuk se volt, mit énekelnek, de a kótyagos kis Andinak megjelent Nostradamus, és elmagyarázta a szöveget:

„Kis kece lányom fehérbe vagyon,
fehér a rózsa, kezébe vagyon.” – vagyis egy nap eljön érte egy sármos királyfi, aki a már amúgy is tisztára mosott NER-vagyon letéteményese, de mindez a mátkája nevére íratva még ennél is patyolattisztább lesz.
„Mondom-mondom fordulj ide
mátkám-asszony,
mondom-mondom fordulj ide
mátkám-asszony!” – és ezért Andinak nem is kell sokat tennie, csak annyit, hogy eddig akármerre is volt arccal, mostantól a NER felé kell fordulnia, mint fehér rózsaszálnak az éltető napfény felé.

...Ekkor a kis Andi magához tér és el is felejti az egészet. Meg különben is, akkor még a felnőttek se tudták, mi lesz az a NER. A megfelelő pillanatban azonban Orbán Viktor aktiválja a chipet, amelyet előzőleg a COVID-oltással juttattak bele. Ekkor az időközben csodaszép MILF királylánnyá cseperedett Andi megrázza a haját, és ebből a közelben tartózkodó Mészáros Lőrinc egyből tudja, hogy Ő az.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9317849931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása