Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az egyéves kutya hiába volt egyéves, szinte semmit sem tudott: össze-vissza pisilt a lakásban, kakált is néha, nem fogadott szót, még jutalom esetén is alig-alig teljesített vezényszavakat, anélkül pedig egyáltalán nem. A gazdái kitalálták, hogy elviszik kutyaiskolába, ahol állítólag mindenfélét meg lehet velük taníttatni. Nem igazán bíztak a dologban, de úgy voltak vele, hogy egy próbát megér.

Amikor odaértek a megbeszélt időpontra, már volt ott vagy tíz kutya, mindegyikkel egy vagy két gazdája. Látszott a kutyákon, hogy mindegyik képzetlen, neveletlen, nehezen fegyelmezhető egyed. Egyszer csak megjelent az oktató, beállt középre és csak ennyit mondott: ül! Olyan szigorú volt, hogy az összes kutya egyszerre, azonnal leült. De nem csak a kutyák! A gazdáik is!
(Ha itt még nem nevet a közönség, részletezzük, hogy aki éppen tócsában állt, az a tócsába ült bele, aki sárban állt, az a sárba ült bele. Ha fogékonyabb a közönség, mondhatjuk azt is, hogy az úriasszonynak vizes lett a nunija és a szakállas úrnak sáros lett a heréje.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6117849919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása