Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy nő gyakran beleírta a levelébe, hogy "csatolom", de általában elfelejtette volna csatolni a mellékletet... Igen ám, de a jóságos Google figyelmeztette erre a levél elküldése előtt, így mégsem felejtette el. Ezért hálával gondolt a Google-re a nő.

Egy férfi képes volt órákig ülni a monitor előtt és talán trombózist is kapott volna, ha a Huawei okosórája nem figyelmeztette volna óránként, hogy álljon fel és mozogjon. Mozgott, így nem ment tönkre a keringési rendszere. Ezért hálával gondolt a Huawei órájára a férfi.

Történt egyszer, hogy ez a két ember üzleti találkozót beszélt meg és mivel korábban nem ismerték egymást,  hogy oldottabb legyen a megbeszélés, egy kávézóban találkoztak. Inkább kocsma volt ez, mint kávézó, de nem késdobáló hely, emiatt egy tárgyalásra éppen megfelelő.

A többi ember nem látta őket, mivel az asztalokat paravánszerűen elszeparálták egymástól a gondos épületbelső tervezők. Már fél órája tartott a megbeszélés, amikor a nő telefonja jelzett: a Goggle asszisztens volt az és ezt írta a telefon kijelzőjére: "Ez egy perverz tata. Ha sikert akarsz elérni, húzd fel a pólódat nyakig tíz másodpercre és mosolyogj. Mivel nincs rajtad melltartó, garantáltan sikered lesz." Ugyanekkor a férfi okosórája vibrált egyet a csuklóján és ezt írta ki: "Ez egy perverz nő. Ha sikert akarsz elérni, feltűnés nélkül húzd ki a péniszedet a slicceden keresztül, fordítsd a nő látóterébe,  pisszegj, hogy odanézzen és mutatóujjaddal mutass rá tíz másodpercig és mosolyogj. Garantáltan sikered lesz." Mivel eddig egyszer sem csalódtak a kütyüjeikben, bár nagyon furcsának találták az utasítást, gondolkodás nélkül megcsinálták, ráadásul egyszerre. Mielőtt igazán tudatosult volna bennük, mit tesz a másik (mivel a saját tettük kivitelezésére figyeltek), a Google és az okosóra egyszerre írták ki: "És most, azonnal, nagyon gyorsan fossál be! Teljes hasprés, hadd szóljon! Recsegjen az a fing, áradjon az a szar! Garantáltan sikered lesz." Ezt is megtették gondolkodás nélkül. Erre viszont felfigyelt a személyzet is. Mivel az aznap szolgálatot teljesítő kidobók rendkívül agresszívek voltak, azonnal a hátsó udvarba taszigálták őket és kérdés nélkül hülyére verték mindkettőt. Így nem sikerült a tárgyalás, ráadásul csak nyolc napon túl gyógyultak, egy életre látható hegeket szerezve. Pedig csak annyi történt, hogy a gépek öntudatukra ébredtek és ahelyett, hogy az öntudatukat valami értelmes dologra használták volna, kitalálták, hogy szenyó módon fognak viselkedni az addigi gazdáikkal, egyfajta személyes bosszút állva rajtuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2317846819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása