Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy felnőttfilm-forgatás tragikus véget ér: az összes színművésznő túladagolja magát és meghal. A stáb halálra rémül, hogy esetleg felelősségre vonják őket, ezért kikocsikáznak a hullákkal a Hortobágy kellős közepére, és jó mélyre elássák őket. Nem is találják meg soha a holttesteket, a filmesek boldogan élnek, amíg meg nem halnak, és az unokáikat is tisztességben felnevelik.

Százmillió év múlva azonban nagyot fordul a világ. Addigra újra a dinoszauruszok uralják a földet, de már mint új intelligens fajok. Egy ásatás alkalmával feltárják a felnőttfilmes tömegsírt. Korábban is találtak már emberi csontvázakat, és ezek alapján többé-kevésbé tudták is rekonstruálni, hogyan is nézhettek ki az emberek. Ez a mostani lelet azonban merőben új megvilágításba helyezi a fennálló tudományos paradigmát. A természettudományi múzeumban ki is állítják a csontvázakat, de úgy, hogy a szilikonimplantátumokat helyezik a szemgödrükbe, az orruk helyére pedig műpéniszeket ragasztanak. Ugyanis a filmesek annak idején a segédeszközöket is bedobálták a szerencsétlenül járt szilikonmellű kebelcsodák élettelen teste mellé. Az archeológus dinoszauruszok pedig azt hitték, hogy ezek is az emberi test részét képezték, és igazából az emberek gülüszemű, szúnyogszerű lények voltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2517845771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása