Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.06.15. 13:00

Macskaalom

A nagymama kórházba vonul műtétre és előreláthatólag egy hétig bent kell maradnia. Ezért megkéri az unokáját, hogy naponta menjen el a házába és etesse meg a macskát, simogassa meg, beszélgessen hozzá, hogy ne érezze magát egyedül, enyhítse a magányát. A lelkére köti, hogy gondoskodjon róla, hogy mindig tiszta alom legyen alatta.

Az unoka nem jól értelmezi a macskaalom dolgot, azt hiszi, hogy a macskaalom azt jelenti, hogy egy alomnyi kölyökmacska. Szerez is valahonnan hat, egészen kis cicát és beleteszi őket az alomba. Kész a macskaalom - gondolja - és elindul haza. Igen ám, de a nagymacska, amikor megy a dolgát végezni, csak néz, értetlenül, döbbent fejjel nézi a kölyökmacskákat és arra gondol, hogy "Most akkor szarjak rájuk, vagy mit kellene csinálnom?"

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8617835315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása