Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A perverz papi épp a kedvenc hobbijának hódol: befotóz a lányok szoknyája alá, miközben az Ikarus busz magas lépcsőin próbálnak feljutni. Egy nap, pechére, épp a femináci Fräulein akadt a horgára, aki persze egyből észrevette, miben mesterkedik. Fülön is csípte perverz papit, úgy vonszolta el a legközelebbi rendőrőrsre, amely mintegy 250 méterre található a buszmegállótól.

– Minden nőtársam nevében kikérem magamnak ezt a bánásmódot! Követelem, hogy intézkedjenek – rikoltozik a Fräulein az őrsön.

– Már megin' maga az, perverz papi? – pillant fel aktáiból a kakajós csigát zabáló, izzadt és erősen elhízott rendőr – Ez már a harmadik a héten, pedig még csak kedd van. Maradjon már magának, nekünk itten komoly bűnözőket kell üldöznünk!

A femináci Fräulein nem mond semmit, csak hazamegy.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr117828897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása