Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az állatvédőnáci Fräuleint szerfölött bosszantja Arany János: Toldi című költeménye. Hiszen már az elején borzalmas állatkínzás tárul elénk:

„Válunál az ökrök szomjasan delelnek,
Bőgölyök hadával háborúra kelnek:
De felült Lackó a béresek nyakára,
Nincs, ki vizet merjen hosszu csatornára.”

Szegény ökröket a gondozóik hanyagsága miatt súlyos dehidratáció, mi több, hőguta fenyegeti a kegyetlen alföldi nyárban. Elő is adja problémáját a heti feminista gyűlésen. A nyelvtannáci Fräuleint sikerül is egyből megnyernie magának, hiszen már ebben a négy sorban is hemzsegnek a helyesírási hibák. A femináci Fräuleinnek pedig már úgyis régóta a bögyében vannak a magyar költészet hímsoviniszta óriásai. Ezért ezek hárman összefognak, és az éj leple alatt, fekete kezeslábasba öltözve tehénszart locsolnak végig az Arany János utcán. (Ha itt még nem nevetne a hallgatóság, folytassuk azzal, hogy másnap reggel mindenki anyázik, mert tiszta szar lett a kocsija meg a cipője, de senki nem érti, miért történt mindez).

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8617828889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása