Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy lagzin az aranysárga tyúkhúsleves elfogyasztása előtt Imre bácsira, a vőfélyre vár a feladat, hogy pohárköszöntőt mondjon az ifjú párra. Meg is emeli a borospoharat és nekikezd:

– Emelem poharam...

Erre viszont a jelen lévő nyugdíjasok fele a szívéhez kap és előbb pánikrohamot, majd nyavalyatörést kapnak, habzik a szájuk is. Kiderült, hogy előző nap egy buszos kiránduláson vettek részt, ahol bezárták őket egy művelődési ház társalgójába, és addig nem engedték ki őket, amíg nem vesznek jelentősen túlárazott pohárkészletet. Még WC-re se engedték ki őket, többen maguk alá vizeltek. És vizet se adtak nekik, hogy bevehessék a szívgyógyszerüket, ezért többeknél pitvarfibrilláció lépett fel. Most pedig az „emelem poharam” szófordulatot „MLM poharam”-nak értették és előjött nekik a poszttraumás stressz.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2717827905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása