Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Márki-Zay Péter és Lázár János megbeszélést tartanak, de Márki-Zayt előre figyelmeztetik, hogy vigyázzon, mert ez a Lázár egy minden hájjal megkent, sunyi, alattomos ember, nem lehet semmi jóra számítani tőle, biztos, hogy valami rosszindulatú terve van és a megbeszélés csak ürügy valamire. Azon kívül számítson rá, hogy itt nem fog kapni sem egyenes, sem őszinte válaszokat, hanem csak epés megjegyzéseket és provokációt.

Lezajlik a megbeszélés, ami titkos, így senki sem tud részleteket, de Márki-Zay Péter őszinte meglepetéssel konstatálja, hogy egyetlen egy epés megjegyzés sem hangzott el, sőt, a rövid megbeszélés szinte egész ideje alatt a várt politikai és hatalmi témák helyett Kepes András korábbi TV-műsorairól volt szó...
Csak otthon esik le neki, mint amikor a krimi végén a néző is rájön, mi történt valójában és megvilágosodnak az addig homályos részletek, amiknek nem tulajdonított jelentőséget: epés megjegyzések... és végig kEPEs Andrásról volt szó. Azaz folyamatosan és ténylegesen epés megjegyzéseket kapott, mindezt burkoltan, csomagolt formában, a mondatok közé rejtve!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6217824245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása