Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2022.05.04. 13:00

A sikerrabló

A legkisebb mértékben sem hívő férj felesége vesz mindkettőjük részére koncertjegyet. De nem ám valami olyan koncertre, amit a férj szeret, hanem kimondottan a hitközösség egyik oszlopos tagjának a koncertjére. Nincs mese, muszáj mennie a férjnek és még jópofát is kell vágnia, különben a feleség cirkuszolna vele, hogy mennyire hálátlan ember, hogy még az ajándék jegyet sem értékeli. Megmondja a férjnek, hogy mit vegyen fel, hogy nézzen ki, hogy viselkedjen, mert a feleség számára a legfontosabb, hogy megfeleljen a közönség soraiban ülő hívők vélt vagy valós elvárásainak és nem akarja, hogy a férje miatt leégjen előttük.

Igen ám, de amikor a koncert végén az énekesnő meghajol és felhangzik a szűnni nem akaró "Vissza! Vissza! Hallelúja" taps, a férj oldalról felrohan a színpad közepére és elkezd hajolgatni, két tenyerét összekulcsolva a feje fölé emeli, mint a győztes autóversenyzők, magasra emelt kezekkel integet a közönségnek, mintha ő lett volna az este sztárja. A közönség csak les, nem érti, ki ez a fazon. Fellépett volna? A zenekarból valaki? A manager? Az énekesnő férje? Teljesen tanácstalan mindenki.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr8617806997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása