Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zsaba Máriához gyanús alakok mászkálnak, mindig vadkenderszagot hagyva maguk után. A 3/3-as múlttal rendelkező, kotnyeles szomszédnéninek ez szemet szúr, ezért névtelen bejelentést tesz a rendőrségen, miszerint szomszédját rendszeresen drogdílerek látogatják, akikkel aztán együtt jól beszívnak. A rendőrök egyből ki is küldenek pár TEK-est, akik pont rajtuk ütnek. A várakozással ellentétben azonban nem Mári szívja a jointot, hanem a joint szívja őt a lábánál fogva, miközben a nő haja meg van gyújtva.

– Ez frenetikus volt, köszönöm – mondja a joint. Bepöccinti Márit a WC-kagylóba, hogy eloltsa, majd visszaugrik a díler zsebébe. – Indulhatunk.

Vagyis nem Zsaba Mária vásárolta a marihuánát, hogy elszívhassa, hanem a dílerek jártak hozzá, hogy tudatmódosító hatóanyagot csepegtessen az élettelen gazba, amit aztán ők továbbértékesíthetnek a feketepiacon, a vevők pedig ezzel emelhetik magasabb(?) szintre a tudatállapotukat. Ezért is hívják Mariskának. A fárasztó szeánsz után Márinak általában már csak arra marad ereje, hogy képernyőre vessen pár középszar viccet. A TEK-esek viszont maguk is nagy Kultvicc-rajongók, így Mári helyett az árulkodós szomszédnénit viszik be, hogy ne térjenek vissza üres kézzel.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9617798219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása